Uden titel2019-03-02T21:54:10+01:00

Project Description

Uden titel

25 x 25 cm m. ramme
Radering

Pris kr. 800,-

Lone Skov Nielsen

Bor i Odense
Akryl samt grafik

”I 2000 begyndte jeg at male med olie. I 2007 skiftede jeg til akryl, som passer bedre til mit temperament. Jeg har modtaget undervisning gennem mange år af Indigo Richards, Odense – både i akryl og akvarel. Jeg maler stemninger, jeg maler det, jeg ikke kan udtrykke med ord.

Maleprocessen er for mig tid til ro og fordybelse  – en introvert proces hvor jeg helst vil være alene og uforstyrret. Jeg inspireres af mange ting i mine omgivelser. Farver og former, bøger, naturens og musikkens forunderlige verden.  

Jeg maler helst er nonfigurativt og malerierne opstår ofte undervejs i maleprocessen. Jeg skaber mine egne universer. Malerierne gennemgår tit mange forvandlinger, inden det færdige værk viser sig. Titler  – undlader jeg helst, da jeg gerne vil give beskueren mulighed for, at lægge sin egen fortolkning ind i værket. Det sker dog, at en titel popper op mens jeg maler, og er de ikke til at komme udenom, får værket sin titel.

Jeg håber, at mine malerier vil glæde, berøre og skubbe lidt til dig, – ikke nødvendigvis være kærlighed ved første øjekast,  – MEN gerne kalde på at blive set igen. Giv dig god tid til at sanse mine malerier. Alt påvirkes af øjet der ser, der kan være mange stemninger gemt i mine værker, afhængig hvem der ser.