Hest2020-08-02T14:20:12+02:00

Project Description

Hest

Højde: 18 cm. – bronze
Pris kr. 7.000,-

Sabine Jensen

Født i 1960, Grønland
Bor i V.Skerninge

Skulpturer:  Bronze

”Jeg er uddannet billedhugger ved Det Fynske Kunstakademi ved billedhuggerne Ejler Madsen og Thorkild Hoffmann. Efteruddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi. Medlem af Billedkunstnernes forbund, Kunstnerværkstedet Hollufgaard, Sydfynske Kunstnere og Fynske Piger i Maj.

Jeg har en stor passion for bronze og har i mange år selv støbt mine skulpturer. Der er noget klassisk og smukt ved bronzen som jeg bliver draget og udfordret af. Der er hele tiden noget nyt at lære. Derfor er alle mine skulpturer også tænkt i bronze. Jeg modellerer gerne skulpturen op i voks eller ler og støber den over i bronze.

Alle skulpturer er unika og der findes kun en af hver”.

Gitte Buch

Født i 1954 i Vestjylland, opvokset på Samsø
Bor på Langeland
Motiver: Landskabserindringer/Naturabstraktioner

”At male er for mig undersøgelse, reflektion, nærvær.
Motivet er jorden, vandet, landet, erindringer, spontane brudstykker fra vandringer på øer, fragmenter af naturen, fund fra stranden og markerne - udsat for kærlig ophøjelse.  
Jeg ser spor og ruter, stier og veje, forbindelser og strømme - og udvalgte objekter, der for mig bærer symbolet på større sammenhæng mellem steder, skæbner, tider, tro og tilfældigheder.

Jeg søger de øjeblikke i livet og i maleriet, hvor det daglige og almindelige smelter sammen med det mytiske og grundlæggende kredsløb, der karakteriserer al natur og kultur. 

Mine bestræbelser på at udtrykke disse tilstande udmønter sig i store akrylbilleder af ekspressiv/organisk karakter - en hyldest til naturen og de ” store fortællinger”. Jeg bygger billederne op over meget lang tid og tilstræber at gøre det usynlige synligt.

Når det lykkes opstår et klangfuldt udtryk, hvor lyset kommer inde fra fladens dybeste lag, og strukturer fra naturen holder værket sammen. I mindre, mere spontane naturabstraktioner på papir, forsøger jeg legende og ydmygt at fange det elskværdigste i nærheden med pensler, aftryk og farve. For mig en nødvendig proces - uden filter”.