Project Description

Open house

Skulptur i bronze, blank – 6x6x7,5 cm
Pris kr. 4.000,- pr. stk.

Den ene skulptur er solgt

Jens Ingvard Hansen

Født på Tåsinge
Værksted i Rynkeby
Skulptør og billedhugger

“Siden jeg var barn, har jeg været optaget af at tegne og give ting form. De fleste af mine idéer opstår, mens jeg sidder med en blyant og et stykke papir – helt enkelt. Sådan har det altid været.

Jens Ingvard Hansen har gennem mange år arbejdet med skulpturer som selvstændig billedhugger. Han har udstillet overalt i landet også i udlandet. De fleste skulpturer er udført i de klassiske skulpturmaterialer bronze og granit, og det gennemgående tema er tanken om livet som en uendelig bevægelse.

Det har altid været vigtigt for mig at betragte naturen, og jeg er altid på jagt efter motiver som kan inspirere mig. Det er nok på mange måder summen af disse oplevelser, der kommer til udtryk i mine skulpturer.

Jens Ingvard er født og opvokset på Tåsinge. Han har altid været fascineret af den råstyrke naturen gemmer på, og når man beder ham om at sætte billeder på inspirationen fra hjemegnen nævner han ikke de grønne græsmarker og havet, men derimod det savede træs skift fra glat flade til ru bark og de forskellige strukturer i overfladen på marksten der var brudt over”.