Uden titel2020-06-12T15:50:42+02:00

Project Description

Uden titel

Akryl på lærred – 70 x 60 cm u. ramme
Pris kr. 3.500,-

Marianne Bülow

Født i 1950
Bor i Ballen, V. Skerninge
Motiver: Abstrakte landskabsmalerier, akryl

“Jeg ser motiver alle vegne – når jeg går ved skov og strand, når jeg rejser i verden og i det hele taget, når jeg bare ser mig omkring.

Jeg maler åbne landskaber, hvor land møder vand og himmel. Jeg maler lukkede rum i skov og krat, hvor lys, farve og skygge skaber mediative frirum.

Jeg ser årstidernes farver, lys og skygge. Jeg ser fragmenter og spontane brudstykker af naturen. Jeg ser udsnit af naturen, hvor øjet falder til ro og går på opdagelse. Disse indtryk omsætter jeg på lærred i mit atelier.

Jeg bor midt i naturen med skov og strand. Det er her jeg henter min inspiration. Det skiftende lys og de skiftende farver inspirerer mig”.

AKTUEL UDSTILLING

FERNISERING LØRDAG D. 3. NOVEMBER 2018 – KL. 13.00-16.00

Galleriet inviterer til fernisering med udstilling af malerier af ægteparret Bente og Bent Thurøe fra Svendborg. Ægteparret henter deres Inspiration fra den smukke natur, der omgiver Fyn og øerne samt fra utallige besøg på udstillinger og kunstmuseer her i landet og i udlandet. Deres store kærlighed til naturen afspejles i deres malerier.

På udstillingen kan ligeledes ses keramiske værker af ægteparret Jette og Tony Briffa fra Tåsinge. Parret driver deres fælles keramikværksted i Bjerreby, hvor de bl. underviser og tilbyder kreative kurser.

Udstillingen kan ses frem til d. 8. december 2018. Værker af galleriets øvrige kunstnere kan ligeledes ses på udstillingen.

Værkerne, af de forskellige kunstnere, kan købes med hjem fra udstillingen, dog med undtagelse på selve ferniseringsdagen. Værker af galleriets øvrige kunstnere kan ligeledes ses på udstillingen.

__________________________________________________________________

ÅBNINGSTID I UDSTILLINGSPERIODEN:

Galleriet holder åbent torsdage kl. 17.00-19.00, fredage kl. 14.00-17.00, lørdage kl. 11.00-16.00 og 1. søndag i hver måned fra kl. 11.00-16.00 samt efter nærmere aftale.

Vel mødt i galleriet.