Alle personlige data, som registreres og indsamles fra galleriets kunder, leverandører og samarbejdspartnere – i forbindelse med salg og service – behandles fortroligt og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lov om databehandling.
Personoplysningerne opbevares som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Oplysningerne bliver slettet løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes. Oplysninger til Galleri BAK videregives eller sælges ikke til tredjepart, og galleriet registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Køb af kunstværker sker ikke direkte via hjemmesiden. Dette giver den maksimale beskyttelse, for såvel personlige data som betalingsdata.

Copyright
Galleriet gør opmærksom på, at der er copyright på indholdet her på hjemmesiden. Disse er, til enhver tid, underlagt de betingelser, der gælder i forhold til pågældende registrerede ejendomsrettigheder. Galleri BAK, eller galleriets partnere, har copyright på alt eget indhold, uanset om det er tekster, billeder, video, eller anden form for indhold. Det kræver galleriets tilladelse at benytte dette indhold. Galleriet tillader dog uddrag af indhold og blogindlæg, som har til hensigt at virke som uddrag. Ved benyttelse af mere end dette, skal der indhentes tilladelse hos galleriet.

Svendborg d. 10.08.2018, opdateret 02.02.2020