Bæredygtig blomsterhilsen

SEND ET LILLE UNIKA BLOMSTERMALERI TIL EN DU HAR KÆR

BILLEDKUNSTNER ANETTE MATHIESEN HAR UDFØRT EN RÆKKE SMÅ UNIKA BLOMSTERMALERIER, 10 X 10 CM
GALLERIET TILBYDER AT MALERIERNE KAN SENDES TIL EN DU HAR KÆR MED EN PERSONLIG HILSEN FRA DIG.

  • Se hvilke blomstermalerier du kan bestille og få sendt til modtager under “kunstværker” – “Anette Mathiesen” i hovedmenuen.
  • Billederne er angivet med et nr. – Der kommer hele tiden løbende nye værker til.
  • Send en mail til galleriet (pi@galleribak.dk) med oplysninger på modtager (navn, postadresse, mailadresse samt telefonnr.)
  • Skriv evt. en personlig hilsen og oplys hvilket billednr. du ønsker at sende
  • Galleriet pakker og sender din hilsen til modtager og sender derefter en faktura til dig pr. mail.
  • Prisen for malerierne er 175,- kr. pr. stk.- hertil skal lægges 100,- kr. i porto.

Et blomstermaleri kan være en smuk og meningsfuld måde at bringe naturens skønhed ind i dit hjem eller dele en bæredygtig hilsen med nogen. Et blomstermaleri kan give glæde i mange år, hvor friske blomster visner og skal udskiftes regelmæssigt. Blomstermalerier har en lang tradition i kunsthistorien og kan repræsentere forskellige stilarter, perioder og kunstneriske bevægelser. Blomstermalerier tilføjer farve, tekstur og visuel interesse til ethvert rum.

At sende en unika bæredygtig blomsterhilsen kan have en betydelig positiv indvirkning på vores klima og miljø. Traditionelle blomster transporteres ofte over lange afstande med fly og lastbil, hvilket bidrager til høje CO2-udledninger. Blomster dyrket i opvarmede drivhuse kræver betydelige mængder energi, ofte fra fossile brændstoffer. Konventionelt dyrkede blomster kan være behandlet med pesticider og herbicider, som kan forurene jord og vand samt skade biodiversiteten. Ved at vælge en bæredygtige blomsterhilsen bidrager du således til at reducere miljøbelastningen, fremme biodiversitet, støtte en lokal kunstner og øge den generelle bevidsthed om bæredygtighed. Dette er vigtige skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid og et sundere klima for os alle.

TAK FORDI DU ER MED TIL AT SENDE EN UNIKA, BÆREDYGTIG BLOMSTERHILSEN

Link til kontaktoplysninger