Galleriet har til huse i privat bolig beliggende på Søren Lolks Vej på Tåsinge. Det er derfor muligt at se kunsten implementeret i hjemlige omgivelser. Der er sket rigtig meget igennem de år galleriet har eksisteret. I begyndelsen var konceptet “pop-up” udstillinger i lejede erhvervslokaler i Svendborgs bymidte. Den første udstilling fandt sted i Tinghusgade 20A – derefter i Tinghusgade 29 på 1.sal af Svendborg Bycenter.

I dag foregår salg af kunst via hjemmeside, sociale medier samt skiftende udstillinger i det private hjem. Skulpturer, malerier, grafik, keramik og fotokunst m.m. er implementeret i det private hjem, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse og opleve kunsten under private former, for derigennem at få inspiration til indretning med kunst. Det er et koncept galleriet har stor succes med. I galleriet er det også muligt at låne nogle værker med hjem i en periode, så man kan beslutte sig inden et endeligt køb.

”Jeg tror vi alle kan blive enige om at det er skønt at holde ferie, men det er i hverdagen vi tilbringer den største del af vores liv. At omgive sig med smukke ting, og kunst, der betyder noget for en, skaber stor værdi i hverdagen. Vores hjem er vores trygge base – det er her vi lader op til vores travle hverdag, så det er her vi skal nyde kunsten”.

Kunstværkerne skifter hele tiden plads i hjemmet, så der skabes ny energi og man ser derved kunstværket med andre øjne. Lys og skygger sætter rammen for at detaljerne i kunstværkerne skiftende bliver sat i fokus. Det handler om, ikke nødvendigvis fornyelse med indkøb af ny kunst konstant, men at kunsten hele tiden skifter plads i vores hjem – hele tiden er i bevægelse.

Kunstforeninger og kunstmesser
Galleriet opsætter gerne udstillinger i kunstforeninger, dog skal udstillingen betinges af køb af et eller flere værker. Galleriet deltager gerne i kunstmesser og kunstmarkeder for derigennem at præsentere kunstnernes værker for et mangfoldigt publikum. Det er ligeledes en rig mulighed for at fremme salget og for at udvide galleriets netværk.